23

Gråt både udenfor og inde, hvor pindene gløder, når tiden er til det

Der er ikke meget sommer vi får del i dette år, så det er med at nyde, når den sniger sig forbi. Resten af tiden må man indrette sig. Det kunne være med lun strik i sofahjørnet, for nok siger kalenderen august, men det lader sig snildt gøre at strikke uld uden at føle sig tåbelig.

Jeg strikker uld. Kim Hargreaves laver nogle fantastiske modeller og i hendes opskriftshæfte Cherished er et sandt festfyrværkeri af trøjer og tilbehør, som jeg virkelig godt kan lide. Jeg har planer om at strikke flere af modellerne og jeg har allerede været i gang tidligere, men nu er det Goodwill, der er kommet på pindene. Jeg mangler kun ærmerne.

I dag skal jeg sent ud af døren og det nyder jeg. Jeg når at drikke kaffe, tjekke mails hjemmefra – det er det gode ved at kunne logge på, hvor man er – og finde roen indeni, inden jeg skal ud i virkeligheden og have hænderne op. Jeg skal slutte dagen på kontoret i Lones gode selskab. Det bliver spændende at se, om jeg kommer til at vade gennem vildfarne kranier og lårbensknogler efter gårsdagens voldsomme regn, men mon ikke arkæologerne har styr på sagerne? Det tror jeg.

Nok er vejret gråt, vinden aktiv og regnen på lur, men dagen bliver god. Jeg kan mærke det. Må din blive det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide