15

Skulle man lige tage sig sammen eller hvordan jeg samler point til en lille flugt

Der venter en stak opgaver forude, men ikke flere, end jeg har et lille håb om, at Kenneth og jeg kan stikke af senere. Måske ikke i lang tid, men lidt kan også gøre det. Solen skinner alligevel ikke. Ligesom i går, ligger der i dag et tæt skydække, som gør vejret gråt. Måske bliver det anderledes senere, men lige nu kan jeg bare konstatere, at nok har vi det varmt, men der har altså ikke være sol i denne weekend, som andre steder i landet ellers er blevet begavet med.

Jeg vasker tøj. Det tørrer udmærket uden sol. Jeg rydder også lidt op hist og pist, mens jeg venter på, at der måske skabes en lille lysning, som gør, at vi kan stikke af en time eller to. Det ville jeg godt gide. Jeg trænger til at mærke, at vi har weekend og jeg mener ikke arbejdsweekend, men sådan én, som levner plads til at lave ingenting.

Var der nogen, der hviskede, at jeg skulle huske at tage fotos af det nye garn? Jeg må vist hellere…

Du vil sikkert også kunne lide