19

Træt som rigtig træt som snart besvimer jeg

Må man godt synes, at det er en smule uretfærdigt, at man endnu ikke har siddet ned i dag? Jeg synes, at det er lidt uretfærdigt. Jeg er træt og jeg trænger. Heldigvis ser det ud til, at jeg snart kan smide håndklædet i ringen og benene op. Det er på høje tid.

Forude venter lidt af det her…

Lidt hyggestrik. Jeg er i gang med Kim Hargreaves Wisdom. Må den smitte af. Jeg kunne bruge lidt visdom ind imellem.

Jeg har en stak magasiner, som trænger til et gensyn. Jeg leder efter noget. Den slags kan tage tid, men det er sjovt med genkig og aha.

Måske skal jeg også lige gøre alvor af ideen om endnu en stribet sweater, men denne gang i mange kulører?

I hvert fald trænger jeg voldsomt til at få lov til at slappe af. Der er virkelig nok at se til for øjeblikket, hvor de unge mennesker er i gang med eller ved at forberede studiestart samtidig med, at de er i gang med at flytte ind i længen på den gamle gård. Der skal males. Både der og her. Der skal flyttes så mange ting, at jeg fortsat undrer mig over, hvor pokker de kommer fra og der skal indkøbes nyt, som skal samles. Der skal vaskes og støvsuges. Der skal etableres en fornuftig hverdag igen, efter vi har omrokeret hele hjemmet inklusive Kenneths forretning. Der er bare rigeligt at rive i og det er sjovt og tilfredsstillende at se, som det skrider frem og ender med at blive rigtig godt, men det gør altså også træt. Meget.

Om lidt bliver det sofaen. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide