40

Torsdagsluksus

Jeg har nydt dejlig eftermiddagste med Lene ved spisebordet. Hun havde lækkert brød og hindbærkage med, så der er hygget igennem. Endda så meget, at vi venter lidt endnu med at spise. Ostemadderne ligger godt i maven og ingenting haster mere, end det jager. En torsdag eftermiddag med Lene ved bordet er luksus.

Lene kører luksus. Kenneth køber luksus. Lidt af det er ankommet i dag. Blackhill Alpaca specialfremstillet til chefen i Peru. Jeg drømmer om at komme til Peru. Nu er Peru kommet til mig. Jeg bader i Peru. Det kan du også snart. Til uhørt billige penge.

Blackhill Alpaca er kommet i cirka (ja, de er ikke så præcise i Peru) 30 smukt afstemte farver.

Må jeg præsentere Blackhill Alpaca

Prisen bliver den absolut fordelagtige og svært beskedne sum af 45 kroner for 50 gram.

Løbelængde 400 meter per 50 gram. Perfekt som følgetråd sammen med højlandsulden og Oline har allerede bestilt Helga Isagers Raven i petroleum.

Åh, hvor jeg dog elsker, at chefen er så hamrende god til at finde luksusgarn til så gode priser ♥

Jeg tror, at det kan købes i butikken fra på mandag. Jeg tror, sagde jeg. Han har meget på to-do-listen for øjeblikket, men jeg ved, at han sådan glæder sig til at præsentere det for de af jer, som strikker eller hækler, så han sikkert vil gøre sig meget umage med at få det på hylderne. Jeg forstår ham godt. Det er hamrende lækkert :-)

Du vil sikkert også kunne lide