13

Vi er jo lige her

På en hverdagsgrå tirsdag kan man godt komme til at længes mod sydligere himmelstrøg. Toscana kunne være et godt eksempel. Der er garanteret varmt endnu. Ingen grå himmel og ingen regn på vej. Solen skinner, vildsvin og hulepindsvin fouragerer i skovbunden og lænkehunde glammer, mens mennesker er i gang med at starte dagen i langsomt og behageligt tempo.

Man kan også bare vælge at tage sensommeren og den spæde efterårsstart til efterretning. Nyde duften af muld og snerten af kulde, når man træder udenfor om morgenen. Man kan vælge at glædes over, at brombær hænger modne og tunge på buskene. Man kan nyde, at man ikke længere behøver svede ved den mindste anstrengelse og man kan elske, at det nu er så tidligt mørkt, at man igen gør en positiv forskel på hyggekontoen, når man tænder stearinlys om aftenen.

Det er vel bare et spørgsmål om brillerne, man vælger at tage på. Mine er af en sådan beskaffenhed, at de sagtens lader mig se charmen ved efterårets komme, men også pirrer min udlængsel med kig mod Toscana, som garanteret er smukt i efterårets køligere vinde. Man skulle være et skarn, hvis man ikke gad tage bilen og køre sydpå, men der er nu også godt lige her.

Må din tirsdag blive fuld af tilpas hverdagsnydelse, for det er jo den, der er mest af :-)

Du vil sikkert også kunne lide