23

Mandag med fart på

Nogen dage gør det mere effektivt end andre, men ens for dem alle er, at de forsvinder mellem hænderne på mig. Uden at tøve, render de af sted og de venter altså ikke, skal jeg hilse og sige.

Sådan er mandag. En dag, der forsvandt uden at efterlade meget andet end hovedpine og følelsen af hele tiden at halse bagefter. Nu er jeg ved at have indhentet mig selv. Det er da på tide, synes jeg. Jeg er landet. Om lidt i sofaen.

Tasken er smidt i køkkenet. Opvaskemaskinen er tømt. Jeg har taget en tørn ved vaskemaskinen. Jeg har brygget en kop kaffe og vi har aftalt sen aftensmad, så der er også nydt en tomat eller fem af dem, Annemette og Heidi kom med i weekenden. De er hjemmedyrkede og de smager vidunderligt. De skal holde, til Oline og Gergely er retur fra IKEA.

Endelig er der også tid til at kigge i de strikkebøger, som har ligget og ventet siden starten af sidste uge. Der har været for mange ting at gøre, så de har ligget stille og lokket, men ikke fået mig overtalt. Nu kan jeg overskue det, så nu skal de nydes. Måske med den der kop kaffe, jeg bryggede. Jeg tror det :-)

Du vil sikkert også kunne lide