24

Grey eller hvordan man kan forberede sig på, at regn og rusk venter om hjørnet

Forude venter nogle dage i Skotland og jeg kan næsten ikke vente, men der er altså nogle uger endnu, inden jeg sætter kursen mod The Highlands i Kenneths og mors gode selskab.

Derfor kan man nu godt begynde de små forberedelser allerede, tænkte jeg i går, da jeg alligevel sad og planlagde turen. Jeg har irriterende sarte ører, som gør ondt, så snart det blæser. Derfor bruger jeg i efteråret og vinteren hue, hvis jeg skal være udenfor i længere tid og jeg har efterhånden et bredt udvalg, men dem kan man nu aldrig have for mange af. Det vigtigste er, at de er tætte omkring mine ører og ellers kan de være meget forskellige.

Huen er strikket af lige i omegnen af 100 gram Blackhill Højlandsuld Chunky, som er ideelt til sådan en sag.

Denne blev grå. Grå som efterårshimlen ofte er. Grå som jeg kan lide den. Grå, varm og vamset og hæklet sådan lidt med løse håndled og egne ideer, men med instruktion fra denne her video, så du kan sagtens gøre mig kunsten efter, hvis du har lyst. Se bare her…

Rigtig god fornøjelse, hvis du giver dig i kast med projektet. Det er ikke spor vanskeligt, som du snart vil se :-)

Du vil sikkert også kunne lide