7

Dadler, humus og en god film

På vej hjem fik grønthandlen i Danmarksgade besøg. Det blev til masser af brød, grønt og lidt frugt. Vi fik lov til at smage frisk dadler og jeg er vild med dem, men indrømmer gerne, at jeg så lidt forkert ud i ansigtet, da jeg tyggede den første bid og fornemmede en udtalt tørhed i mundhulen. Det fortog sig og belønningen var en helt vidunderlig smag af daddel, men på en ny og frisk måde. Jeg købte selvfølgelig nogen med hjem.

Jeg købte også små, semi-søde kager med sesam. Blommerne havde jeg liggende. Begge dele er helt perfekte og uimodståelige.

Der er gjort anstalter til humus og persilleolie, tapas af en slags og bare hygge foran tv’et i sofaen og med lov til at snorke, hvis man får trang.

Varm te, strikketøj og godt selskab er ingredienserne til denne fredag eftermiddag og jeg nyder det hele :-)

Du vil sikkert også kunne lide