13

Fredag er friske fjollerier og frihedsforventninger

Når udsigten er sådan, er det godt at være i udsøgt selskab. Det er jeg heldigvis.

Vi sidder jo på hjørnet af Niels Ebbesens Gade og Danmarksgade og med en herlig udsigt til både Frederikstorv og de ovenfor nævnte gader, så man behøver aldrig kede sig i de små, naturlige pauser, hvor man kigger op fra skærmen og måske rejser sig, for lige at mærke kroppen. Det er bare at kigge ud af vinduet, så er man allerede godt underholdt. Der er et leben og en herlig strøm af mennesker og specielt er fredagen fyldt af glade, weekendklare mennesker, som er på vej enten ind i eller ud af byen. Gaden giver genlyd af glade stemmer og energien er mærkbart anderledes på ugens sidste dag.

Vi har det på samme måde heroppe på første. Energien er anderledes og udsigten til weekenden gør glad. Det er i grunden sjovt, for jeg tror, at vi er samstemmende glade for vores arbejde, men friheden, som følger med weekenden, er og bliver noget helt specielt, som det er værd at glæde sig til.

Må din fredag blive fuld af forventningens glæde :-)

Du vil sikkert også kunne lide