54

iPhone, du er f***ing to splitsekunder fra at ende i skraldespanden

Jeg ved ikke, hvordan det er gået dig, hvis du er indehaver af en iPhone 4 og har opdateret til IOS 6, men jeg ved, at min iPhone er lige til skraldespanden og også ender der om et øjeblik.

Den er blevet latterlig langsom. Den taber strøm i samme hast som en tre-årig tømmer slikskål og så crasher den konstant og uden smålig skelen til hvad jeg er i gang med at foretage mig, så det er ikke fordi en eller flere app’s driller. Det er ALT. Det er når jeg er i beskeder og i gang med en sms. I løbet af et splitsekund smider den mig tilbage ud på startskærmen og jeg er så sur, at jeg for længst har overhalet de fleste citroner.

Jeg har gendannet. Jeg har gendannet som NY telefon. Jeg har gjort alt det, jeg kan komme i tanke om bortset fra at smide lortet ud, men det alternativ venter også lige om hjørnet, kan jeg godt love dig.

PS – har du løsningen, vil jeg elske dig for at dele, men ellers kan du tænke “sure mokke” og surfe hurtigt videre

Du vil sikkert også kunne lide