18

Sat i arbejde af chefen

Jeg har lavet julekort til Kenneth. Han har nogle yndlinge i min samling og insisterede på, at det eneste jeg måtte gøre var, at  friske dem en anelse op, men endelig ikke ændre for meget, så det var en nem opgave, at trække de gamle heste af stalden og bare lige børste dem af, inden jeg sendte dem til tryk.

Der er bestilt rigeligt, så de skulle gerne række til de pakker, han sender ud af huset de næste par måneder.

Der skulle også trykkes en ny portion kort. Kortene smider Kenneth i de pakker, der går ud af huset og han havde et ønske om at optimere dem, så den opgave faldt også ned i min turban forleden. Kortene er retur allerede og sikkert også sendt med de første pakker allerede, så de af jer, som modtager pakker, kan glæde jer. Jeg synes, at han har gjort det godt.

Det er stadig muligt at benytte oversigten over forskellige pindestørrelser og deres betegnelser. Der er heller ikke lavet om på skemaet, hvor man lynhurtigt kan danne sig et overblik over et garn uanset hvilken måleenhed der er angivet, men der er tilføjet læsevenlige farveskift og så er der – og det er altså ret smart, synes jeg – kommet målebånd på kortet, så det i en snæver vending kan anvendes til at måle strikketøjet.

Da vi var i Skotland, havde jeg glemt et målebånd. Jeg havde et af Kenneths kort. Jeg er grafiker, så jeg kender alle målene på standardpapirstørrelserne. Derfor vidste jeg, at kortet målte 10,5 x 14,8 cm og kunne derfor sjusse mig frem til målene på strikketøjet, men jeg er måske lidt nørdet lige på det område og jeg kender ikke mange andre, som i søvne kan remse mål på A2, A3, A4, A5 og A6 op.

Det gør Kenneth heller ikke og derfor syntes han altså, at hans kort skulle optimeres i form af et målebånd langs den ene langside. Det er jo genialt. Jeg elsker, at han konstant er i gang med at videreudvikle og optimere alle steder og kerer sig om selv de mindste detaljer. Nu er hans små kort udstyret med målebånd og jeg skal ikke længere sidde og folde papirer, for at måle mit strikketøj. Jeg siger tak og jeg håber, at du også får glæde af den lille detalje, når du modtager din næste pakke med kort fra Kenneth :-)

PS – du kan også downloade kortet lige her!

Du vil sikkert også kunne lide