21

Ih du milde, hvor var det nemt at glæde Mille

De sidste dage af efterårsferien var vi så heldige, at vi fik selskab af gode venner. Mille, som den sprøde teenager hun er, ønskede sig en hæklet krave. Milles mor hækler ikke, men det gør jeg, så det var bare at finde lidt bomuldsgarn i gemmerne og en hæklenål fra kassen. Så var jeg i gang.

Efter en halv time, kunne jeg overrække Mille en krave helt efter hendes specifikationer og til hendes store tilfredshed. Der er noget ved at være god til at lynhækle, når man får en glad teenager i tilgift.

Opskriften fandt vi lige her. Den er godt nok engelsk, men med masser af pædagogiske fotos, som hjælper godt på vej.

PS – nej, jeg snyder ikke Oline. Oline synes, at hæklede kraver er åndssvage og sådan er vi jo heldigvis så forskellige :-)

Du vil sikkert også kunne lide