31

Tirsdagsmorgen fuld af langsom nydelse

I går blev sen. Faktisk så sen, at jeg ikke nåede andet end hjem, veksle to ord med de unge og Kenneth. Kort efter måtte jeg i seng for at sove lys sammen til det tidlige morgenbad. Klokken syv var der varslet lukning af fjernvarmen, så det var tidligt ud af fjerene, hvis vi alle skulle nå et morgenbad inden.

Efter badet var der stearinlys, kaffe og en lille islænder, hvis ender skulle hæftes, inden den skulle skylles op og gøres klar til aflevering. Klokken var kun halv syv, så lyset var slet ikke på vej endnu. Morgener så mørke er ikke min favorit, men det hjalp med levende lys og kaffe med masser af mælk.

Den er blevet skøn. Jeg ville ønske, at jeg havde en at putte i den selv, men det næstbedste er, at jeg kender en lille, lækker Nikolaj, som vil passe som fod i hose i sweateren. Opskriften er fra Knit for your kid.

Det er arbejdsdag, men den starter sent, så jeg har tiden til at nyde og starte langsomt. Det bliver udnyttet til fulde. Jeg nyder sådan en start på dagen. Den passer mig godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide