54

Hvis man ikke spørger, får man intet svar eller hvordan jeg ind imellem er frygtelig pinlig

Ingenting er sort/hvidt. Alting er nuanceret og mangesidet, hvis man tillader sig selv at se det. Det var blandt andet det, jeg arbejdede med i går, inden weekenden for alvor kunne sparkes i gang. Jeg gjorde det i godt selskab og jeg fik et rigtig godt udbytte, så det var en god investering med en sen, fredag eftermiddag i halvmørke på kontoret. Da vi trådte ud på gaden, var det omtrent blevet aften og dagslyset var hastigt på retur.

Inden jeg nåede bilen, var jeg blevet spurgt om det armbånd, der sad omkring min venstre arm. Det kan jeg godt forstå, for jeg er også selv vild med det.

Jeg er næsten monokrom, når jeg vælger tøj. Jeg er meget og ofte sort eller grå. Til gengæld gider jeg godt sprælle (lidt), når det kommer til tilbehøret. Jeg ejer en imponerende samling tørklæder og gerne farverige. Yndlingene er sprængfyldt af farver og råber gerne højt, ligesom jeg gør. Mine smykker er aldrig små og spinkle, men store og også lidt højtråbende. Forleden lod jeg mig lokke i fordærv, da jeg så disse smukke, enkle, men bastante armbånd fra Marimekko.

Armbåndene er købt i Marimekkos Concept Store i Algade i Aalborg.

Min yndling for tiden er sagen til højre. Det er bredt, tungt og med sine striber åbenbart også opsigtsvækkende. Det var det armbånd, der stak ud under frakkeærmet i går, da jeg spadserede hen over Frederikstorv. Da jeg sad inde i bilen, bankede en kvinde på ruden. Jeg rullede ned og hun spurgte, hvor jeg havde købt armbåndet henne, for hun havde bemærket det for et øjeblik siden, da jeg passerede hende.

Jeg spørger også gerne om den slags. Oline synes, at jeg er pinlig, når jeg gør det. Spørger du nogensinde?

Du vil sikkert også kunne lide