13

Formiddagstimeout fordi jeg kan og må og trænger

Jeg har fået kaffemaskine igen. En ny, velfungerende og potent herre, som brygger Latte Macchiato, så jeg falder i mælkeskumssvime. Når jeg trænger til andet, gør han, som jeg vil. Jeg er svært tilfreds og har allerede været omkring Cappuccinoen også. Bare fordi jeg kunne. Mums.

Jeg har også overstået formiddagens mest presserende aftaler. Først tandlægen, som nærmer sig mit andet hjem. Så lægen. Nu mangler bare aftalen om vinterdæk til Moderskibet. Det kan jeg lige nå,  inden vinteren ankommer, siger de, der er klogere end mig og det er ikke så få endda.

Jeg har tændt lys oppe i køkkenet. Jeg vil sætte mig om et øjeblik med strikketøj og Netflix på iPad’en. Kaffe, kiks og et af de gode æbler skal med. Jeg holder vel fortjent pause.

Du vil sikkert også kunne lide