7

Snevejrssøndag

Så kom sneen til Nordjylland. Da jeg kiggede ud klokken seks, var der ikke meget sne, men det har ændret sig. Her er hvidt overalt og udenfor daler store, smukke snefnug til jorden.

De varsler snestorm. Jeg kan godt se, at der ind imellem stryger en vind gennem haven, men lige nu er det kun et vejr, Oskar og jeg elsker. Oskar har allerede været ude at løbe jublende rundt og han var ikke nem at lokke indenfor igen. Han er vild med sne. Han hader regn, men sne kan han ikke stå for. Jo dybere, jo bedre. Han får, så hatten passer i dag.

Vores plan var at købe julegaver i dag. Vi skulle på hyggelig tur ind til Aalborg, hvor vi skulle slentre, finde fantastiske gaver og spise frokost. Vi skulle også drikke varmt og vi skulle tage os rigtig god tid. Vi skulle bare ikke gå i snestorm, men den er vel bare at betragte som en ekstra bonus, eller? Pludselig ser City Syd underligt tillokkende ud og det sker ellers aldrig!

Du vil sikkert også kunne lide