9

Vi skal nok komme i mål

Så skal jeg da lige love for, at vi kom på handlen. De sidste julegaver er i hus, ligesom al julemaden er på plads.

Begrænsningens kunst er ikke vores. Jeg forstår det ikke, men uagtet de mange løfter, vi giver hinanden, ender vi altid op med bjerge af mad og gaver. I år er ingen undtagelse. Vi har fyldt køleskabet og det er faktisk lidt af et kunststykke, for det er omtrent to meter højt og rummer ikke meget andet end maden til de næste dage. Der er nok.

Graner

Vi mangler kun juletræet, men det er nu kun kort tid, for Kenneth er kørt på jagt. Ingen romantik her. Vi lader andre om at fælde og i år frister oven i købet en færdigmonteret fod.

Når træet kommer indenfor er aftalen, at det får en chance for at vænne sig, inden vi i morgen overdænger det med al den pynt, vi kan få plads til. Lyskæden skal på. Den skal brænde dag og nat, for sådan er vores juletraditioner blandt andet; lys hele døgnet rundt.

Jeg skal love for, at julen er kommet bag på os, men den får os ikke. Vi griner, hygger og sparer op til både Irish Coffee og Baileys, Amaretto og nogle af de gode rødvine, der er på lager. Vi når det. I fin tid.

Du vil sikkert også kunne lide