15

Endelig landet

Jeg sidder stille og lander efter et par dage, der har været travle og fulde af sjov og søde mennesker. Huset er stille. Jeg er ikke den eneste, som er træt. Vi har haft et par travle dage.

I går var jeg hyret som hjælp inde på lageret. Lad mig bare sige her, at jeg havde temmelig ondt i fødderne, da jeg fik fri. Resten af dagen var helliget dejligt besøg, sofaen og det sædvanlige, gode fredagsselskab.

I dag har vi været inde og bytte lidt gaver. Vi har fundet gode erstatninger. Vi har også spist frokost. Da vi nåede hjem, kom en dejlig kollega forbi, så det gode selskab vil slet ingen ende tage i disse dage.

Vi er gået i gang med Ringenes Herre. I torsdags så vi Eventyret om ringen og i går aftes nåede vi De to tårne, så i aften står den vist på Kongen vender tilbage. Når det sker, vil jeg snuppe strikketøjet. Kenneth har fundet babykameluld. Ægte, ethundrede procent rent BABYkameluld. Er du klar over, hvor lækkert det er? Det er luftigt, blødt og mere end almindeligt rart at strikke med.

Kameluld af fineste slags

Jeg strikker sort. Måske jeg også bliver nødt til at strikke kamelfarvet. Jeg tror det næsten.

PS – babykamelulden er ikke kommet på hylderne i Garnudsalg endnu, men snart :-)

Du vil sikkert også kunne lide