14

Søndag, stille søndag

Søndag er vist en af de januardage, hvor lyset aldrig rigtig når frem. Der er stadig grågrumset udenfor mit vindue og jeg tror ikke, at det bliver meget anderledes resten af dagen. Januar er, som januar er. Mørk, grå, trist og nogen gange bitterlig kold. Denne dag er til gengæld sådan en, som ligner november.

Uden fotostudie er det vanskeligt at finde lys til de billeder, jeg havde lovet, at jeg ville tage i dag. Så slipper jeg vel? I stedet kan dagen bruges på nogle af de ting, jeg ellers ikke når. Vasketøjet kunne være et godt eksempel. I hverdagen er det enten arbejde efterfulgt af arbejde eller arbejde efterfulgt af ingenting, som er dagens dont. Det er nødt til at være sådan, hvis livet skal hænge sammen for mig og så bruger jeg gerne en søndag formiddag i selskab med vaskemaskinen. Den passer jo sig selv, så den levner masser af plads til det sjove, mens man snildt kan bilde sig selv ind, at man bestiller noget. Den slags kan jeg lide.

Søndagslys

Jeg har fyldt vindueskarmen med levende lys. Hvis ikke jeg gør det, er det nærmest umuligt at komme gennem en så grå søndag, som den vi har fået foræret i dag.

Jeg er underholdningsmæt efter det dejligste selskab i går. En skøn dag i dejlige kvinders selskab har efterladt plads til stille eftertænksomhed og måske trang til en tur ud i verden senere. Vi får se og ellers er der lige ankommet en ny ladning …

Lidt til samlingen

Oline og jeg er vilde med neglelakker. Vi har en meget stor samling efterhånden. Vi deler og har derfor et bredt udvalg. Forleden kom endnu en stak til huse. De er hver især skønne. Vi foretrækker China Glaze, når det skal være lidt vildt, festligt og fuld af glimmer og hvornår skal det ikke det?

Den grønne er vildt flot! Det er de andre garanteret også, men det kunne jo komme an på en prøve …

Du vil sikkert også kunne lide