22

Så sneg søndagen sig alligevel til at forsvinde mellem fingrene på mig

Søndag lige over middag er der garnmur under opbygning i mit køkken. Fibrene tårner op, mens jeg stille ser til. Jeg ved, at der ligger lidt arbejde og venter forude, men indtil Kenneth er klar, kan jeg nøjes med at holde kaffen varm og strikkepindene i gang.

Søndag

Efter lidt tid er han klar. Så tager vi fotos af fibrene. Garnudsalgs hylder skal opdateres og der er steder, hvor der mangler billeder af de forskellige kvaliteter.

Lyset er skidt. Vi har ingen tekniske hjælpemidler, så vi nøjes med skummelt dagslys og lidt forhåndværende lamper.

Søndag

Der er udsigt til ler fra min plads. Pludselig længes jeg efter bagetid. Dej der håndæltes til lyden af Giro 413. Det er nemlig mindet om søndag i farmors varme køkken, hvor duften af sigtebrød breder sig, efter hun har placeret dejen i brændekomfuret. Det er stille, langsom søndag kun afbrudt af raflebægeret, når vi spiller om placeringen på Ludobrædtet.

Silke

Der er blanke, smukke morbærsilker på cone og  i massevis. De defilerer forbi i deres silkekimonoer, mens jeg tager mig selv i at blive grådig uden at vide efter hvad.

Søndag

Der er også farvekort. Vifter af silkedrømme.

Bagefter er der et brød, som må i ovnen. Der er vasketøj. Mens Kenneth opdaterer sin side, forbereder jeg Nyhedsbrev for ham. Da vi er færdige, nærmer Oline sig tidspunktet for at kunne holde fri. Nærmer sig. Hun er der ikke endnu, men snart.

Måske vi nu skal finde den film, der kan pakke os ind i god underholdning denne søndag eftermiddag? Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide