14

Søndag må tage den med ro, for jeg magter ærlig talt ikke andet

Min nat har været urolig. Mareridt og afbrudt søvn har gjort søndag formiddag til en stille en af slagsen. Jeg har udsigt til snefald, stearinlys i karmen og strik på bordet, men jeg orker ikke rigtigt noget. Jeg er træt og slatten og priser mig lykkelig for, at de planer, der allerede er lagt, er små, ikke-krævende kunststykker, som kan udskydes, hvis jeg ikke kan finde kræfterne.

Resten af huset er stadig stille, men der er begyndende liv.

Søndag

Søndag

Om lidt skal der varmes op til søndagens langsomme brunch. Den holder jeg meget af. God tid, brød, æg og ost. Pølse, marmelade og måske senere en tur ned i Ådalen.

Vi holder familieweekend. Sådan en stille, tæt weekend, hvor vi er sammen og hygger, snakker og griner efter behov. Vi har trængt længe.

Søndag

Søndag

Eftermiddagen kunne indeholde en tur ned i Ådalen og derefter en god film på Netflix, fordi vi trænger til at sidde tæt i sofaen. Og endnu et brød. Og måske boller. Bare fordi.

Må din søndag komme til at indeholde lige akkurat det, du holder mest af på en søndag :-)

Du vil sikkert også kunne lide