22

En dynedag hjælper, er jeg sikker på

Jeg har en liste så lang med ting, jeg havde planlagt for dagen. En masse hængepartier skulle elimineres. Jeg skulle både have tid til hygge, kaffe og praktikaliteter i massevis. I stedet fik jeg feber. Den vil jeg gerne sælge. Anyone?

Hovedet er tungt, ørerne giver sig lidt ind imellem for lige at gøre opmærksom på deres eksistens og hovedpinen, som efterhånden har fulgt mig nogle dage, sidder og dunker i panden.

Onsdag

Jeg har ikke tid for pokker! I morgen står der Aarhus på programmet. Først arbejde og det er altid sjovt at komme til en anden by, for nyt er spændende og udfordrende. Bagefter er der igen en liste så lang, for jeg vil til byen og handle. Ting & sager. Lækkerier. Ose og måske falde i. Jeg vil!

Feber, skrid! Ud af min butik!

Jeg kravler tilbage under dynen. I morgen er jeg frisk! Basta!

Du vil sikkert også kunne lide