18

Torsdag kom an!

Jeg skal ud i verden i dag. Jeg var derude i går. Frisør og siden en uddannelsesmesse gjorde kål på mig. Hold nu op, som jeg var træt om aftenen. Der skal vist ikke meget til at underholde bunden ud af mig i disse dage, men når man kun har set egne fire vægge i en uges tid, er der åbenbart ikke langt til begejstring og udmattelse.

Morgenlys

I dag skal jeg på en opgave, som er både sjælden og krævende. Jeg skal også to-tolke med en kollega, som jeg i mange år var fast makker med, når vi skulle den slags. Siden har der været langt mellem den type opgaver og desuden nogle år, hvor jeg sad på kontor og ikke tolkede, så derfor glæder jeg mig helt vildt til at skulle tolke med hende igen. Jeg har sådan savnet det.

Jeg er træt, når jeg vender hjem. Jeg er slet ikke i tvivl, men jeg glæder mig sådan til at komme ud i verden igen :-)

Du vil sikkert også kunne lide