15

Nogen uger er fredag mere velkommen end i andre og denne uge græder jeg af fredagstaknemmelighed

Hold nu op, som fredag var velkommen. Jeg er jo ikke blevet overanstrengt denne uge, men efter en uge med noget, der lignede influenza, har kræfterne været sparsomme, så de har hurtigt fået ben at gå på.

I går tog Oline lige akkurat de sidste kræfter, der var tilbage, da hun tog mig med på shopping i IKEA. Det kræver sin kvinde at tage derud, men Oline havde brug for turen og jeg er til fals for ethvert behov fra den kant i disse dage, så jeg pakkede de sidste energireserver og så kørte vi på indkøb. Og slæbte hjem igen. Et fyldt bagagerum nyt blev det til og oven i fik jeg en glad datter.

Fredagshygge

I dag snuppede jeg en dag på kontoret og i verdens bedste selskab, så det var en dejlig dag, jeg lukkede ned for tidligere. Jeg havde foræret mig selv den nemme parkering og holdt lige nedenfor vinduet på Frederikstorv. Her holdt jeg godt og tilsyneladende også permanent, for batteriet var dødt, som i jeg vil aldrig, aldrig nogensinde mere arbejde for nogen og allermindst for dig, Liselotte! Det var en streg i regningen, men når det nu alligevel var det, ringede jeg til chefen og klagede min nød.

Først havde han dårlig tid. Så sagde jeg, at jeg ville tage en tur op af byens hovedstrøg, mens jeg ventede på, at han fik tid. Så huskede han vist, at mit indianernavn er Løbende Udgift og så fik han pludselig tid og ville være der i løbet af et øjeblik. En tur hos grønthandleren var, hvad det blev til. Da jeg kom ud igen, holdt han klar med startkabler og der gik kun to minutter, så var vi på vej hjemad.

Nu er der gjort rent inden weekenden, der er grinet med Kenneth og hans nye, skønne medarbejdere, Lisette og Kirsten og der er hygget med Oline, strikket og hæftet en ende og der er sendt en venlig tanke til ham, som opfandt startkablet, for uden det, sad jeg stadig på Frederikstorv og hulkede, mens jeg knugede rattet i Moderskibet og det er helt igennem koldt derude, så taknemmeligheden er til at tage og føle på.

Min fredag bliver for resten hygge og så for en femmer blandet. Jeg håber, at din bliver det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide