43

Hvis jeg viser dig mine, viser du så mig dine?

En af mine bedste gaver nogensinde er min iPad. Den følger mig gennem tykt og tyndt og jeg elsker den for at være så fleksibel og smidig, brugervenlig og helt igennem uovertruffen underholdende. Jeg bruger den til alt. ALT!

iPad

Jeg hører musik på den (til Kenneths store græmmelse, fordi kvaliteten bare ikke er i orden, når man er hi-fi-nørd). Jeg gennemlever det ene mere fantastiske eventyr efter det andet, når jeg lytter til lydbøger. Jeg ser tv og nyder et hurtigt netf(l)ix  på energiforladte eftermiddage ved langbordet.

Jeg tjekker aftaler og mails. Jeg synkroniserer via gmail og har samlet alle mailadresser ét sted.

Jeg får besked via min kalender om alle aftaler, fødselsdage, tv-programmer, jeg gerne vil huske at se, medicin jeg skal tage og forberedelser, jeg gerne vil gøre. Jeg holder styr på store dele af mit liv via iPad’en og jeg elsker den.

Gesundheit

Jeg er ikke specielt god til at gå på jagt efter de gode, smart app’s, så jeg er lidt afhængig af, at Oline får mig guidet ud på nye græsgange ind imellem. Det gør hun med glæde, men ind imellem synes hun vist også, at jeg er ved at være sådan lidt små-sløv, når jeg endnu ikke har opdaget et eller andet nyt og smart. Jeg er bare alt for praktisk, for jeg opsøger kun, hvis jeg mangler.

Ind imellem kan jeg godt savne inspiration. Måske har du det på samme måde, så her kommer et lille udsnit af mine app’s. Måske du finder en af dem smart og brugbar. Så modtager jeg til gengæld gerne en idé til en god app nede i kommentarfeltet, hvis du har sådan én :-)

AppsFire er uundværlig for en som mig. Jeg opsøger ikke meget selv, men den kan inspirere mig og så er der det gode ved den, at den hele tiden sprøjter app’sene ud, som de periodevis bliver gratis til. På den måde har jeg afprøvet mere end en applikation, som enten er blevet en yndling eller kasseret igen og det helt uden omkostninger for mig.

Spil og sjov: Herefter synes jeg, at du skal introduceres til det sødeste, sjoveste lille spil, nemlig Gesundheit. Det er bare charmerende ud over det sædvanlige og også det har jeg fundet via ovenstående, hvor jeg i første omgang faldt for de sjove og lidt skæve tegninger. At det tillige med er godt tænkt og udført, gør det bestemt ikke ringere. Jeg selv spiller selvfølgelig Quiz Battle og det med stor fornøjelse ligesom jeg spiller Ruzzle og  IconPopQuiz lige nu. Jeg spiller ikke meget. Faktisk er det eneste, som har kunnet holde min interesse fanget Ruzzle og Quiz Battle, selvom jeg ind imellem fristes til at installere andet, men det varer sjældent længe.

Blogrelateret: Jeg holder meget af FlipBoard for æstetikken og fornemmelsen af, at jeg læser et lækkert magasin, Pinterest for at give mig så meget inspiration, at tiden aldrig kommer til at række, Instagram  for at lade mig kigge ind gennem vinduer, jeg passerer og Feedly for at give mig en lækker, hurtig oplevelse, når jeg skal følge med i alle mine yndlingsbloggeres liv og levned. Jeg elsker også iFontMaker, som gør mig i stand til at lave min egen font, uploade den og hente den ned til brug på maskinparken herhjemme og det hele i løbet af et øjeblik :-)

Strikkerelateret: JKnitHDPro holder styr på mine opskrifter og jeg er meget glad for den indbyggede lineal, som gør det nemt at strikke efter diagrammer eller bare holde styr på, hvor man er nået til i opskriften. Google Drive holder styr på mange af mine dokumenter og det er også herude, at jeg lagrer mine strikkeopskrifter, som jeg så – efter behov – henter ind i JKnitHDPro, som for øvrigt også kan hentes i den gratis version til test.

Praktisk: Convert Units til de hurtige regnestykker, jeg hele tiden har brug for. Forstå det hvem der kan. Ugenumre, fordi jeg aldrig kan huske, hvor jeg er i kalenderen. Åbent Nu, fordi det er nemt at se, hvor jeg kan få det, jeg lige står og mangler. Booking.com var praktisk at have med, da vi f.eks. turnerede en del i Skotland i efteråret. Jeg havde alle vores reservationer inklusive alle oplysninger om gps-venlige adresser og telefonnumre liggende lige ved hånden, for den fungerer også off-line. Tak, siger jeg bare. WomanLog er min hukommelse i de der situationer, hvor jeg bliver askegrå i ansigtet og allerede ser nattesøvnen forsvinde i horisonten. Den hjælper mig til at huske at trække vejret normalt, men den er god til alle kvinder og i alle livsfaser, synes jeg. Mænd vil sikkert finde den lidt overflødig og kedelig ;-)

Jeg har flere app’s, men jeg vender tilbage til dem ovenfor. Dem bruger jeg rent faktisk. Så kan jeg vist godt tillade mig at flashe dem her også :-)

Du vil sikkert også kunne lide