20

Blå mandag

Sneen drysser tæt udenfor. Indenfor er jeg langsom starter, for jeg har en dag, som starter sent. Det kan jeg lide.

Jeg kan nå at drikke kaffe, vaske tøj, stryge en skjorte og strikke en pind eller to. I dag er det blåt. Nyt og blåt. Meget blåt!

Foruroligende blåt

Engang var blå min absolutte yndlingsfarve. Alt jeg ejede var blåt. Jeg gik altid i blåt. Så blev jeg sort og grå og fandt ud af, at jeg også elskede jordfarverne. I mange år har jeg været sort. Nemt og bekvemt. Det bliver heller ikke anderledes bare fordi jeg strikker blåt. Okkedog, det er ville alligevel være alt for grænseoverskridende skræmmende, men blåt er flot og denne blå måtte jeg have fingre i, da jeg pludselig måtte strikke sjal. Måske den gør sig på sort …

Må din mandag blive mere blå end sort :-)

Du vil sikkert også kunne lide