16

Misundelse er en grim ting

Det er altid sjovt at få mulighed for at kigge indenfor hos Kenneth, når hverdagen er her og Lisette og Kirsten står med ved roret. Der sker noget. Der tænkes tanker og idéer flyver tværs gennem lokalet, mens de vejes og måske findes for lette, men ingen giver op og alle bidrager. Det er sjovt og det er virkelig dejligt for Kenneth, som har fået et par medspillere, som er kvalificerede og idérige.

Frugtordningen

I dag indledtes frugtordningen. Hva’ba’? Den fandtes der altså ingen af, da jeg måtte assistere derinde, men jeg skal love for, at der er kommet andre boller på suppen. Nu ser jeg varm kaffe, frugt og ind imellem chokolade derinde. I glimt får jeg lov til at deltage og jeg er så misundelig, at du slet ikke vil vide det, for der foregår ting og sager derinde, som jeg gerne ville være en del af, men der er vel grænser for, hvad chefen skal udsættes for ;-)

Farveorgie

En af dagens opgaver har været at finde egnede farver til forskellige små garnpakker, kan jeg se, da jeg går indenom, som jeg lander hjemme. Smukt tager det sig ud, som det ligger på bordet. Det er Lisette, der har fundet frem af de forskellige farver. Det er hun ret god til, synes jeg.

Misundelse er en grim ting, men ind imellem lider jeg altså lidt af det. Så gad jeg godt …, men så husker jeg, at jeg ville savne alt det andet arbejde, som jeg elsker så utrolig højt og man kan vist ikke få alting, så jeg sniger mig bare til at være med derinde, når de ikke opdager det ;-)

Du vil sikkert også kunne lide