15

Potent lørdag

Vintermorgener er hyggelige morgener, når de ikke inkluderer hast og pligter, men kan indtages i langsomt tempo. Det er sådan en vintermorgen.

Jeg har ting, jeg skal nå, men jeg bestemmer selv og jeg er sikker på, at jeg nok skal nå det vigtigste. Jeg kan sidde ved spisebordet og drikke kaffe og hygge mig med at surfe lidt på nettet. Jeg kan tømme opvaskemaskinen, men lade halvdelen vente, fordi jeg pludselig gribes af en idé. Jeg kan komme i tanke om, at jeg er gået ind i en ferieuge og derfor har masser af tid til rådighed. Jeg kan nyde tanken om, at der ligger sjove og hyggelige strikketimer forude.

Stueudsigt

Jeg kan også bare se af at komme i omdrejninger. Om nogle timer kommer vores gæster og jeg valgte at smide alt overbord og overgive mig til godt selskab og hygge i går, da jeg måske egentlig skulle have været i gang med støvsuger og sæbevand. Ingen dør af lidt skidt, tænker jeg og jeg tror på nærvær fremfor Ajax, så i virkeligheden er jeg jo godt på vej.

Lørdag har potentiale for at blive en rigtig dejlig dag. Grå måske, men dejlig. Lørdag bliver fyldt med familie, vi ikke har set i mere end 10 år. Lørdag bliver gensyn, glæde, gulerødder og forhåbentlig mange grin. Mine sidder løst.

Du vil sikkert også kunne lide