12

Kom an onsdag, for jeg er klar til at brydes

Onsdag. Kaffen smager mere end almindeligt godt denne morgen. Jeg nyder, at lyset har fundet vej, mens jeg husker, at der ligger en dejlig aftale forude. Jeg skal have pakket. Ikke til langt ophold, men til aflevering. Der er strik og bøger, som skal skifte hænder. Jeg glæder mig.

Der er hyggesnak, frokost og te. Der er udveksling af nyt og der er snak om alt mellem himmel og jord. Det er alt for længe siden sidst.

Morgenkaffen

Jeg skal have fundet et par romaner frem, som kan underholde mere end en enkelt time. Jeg har en god ide om, hvad jeg vil tage med. John Irving er ny, hvor jeg skal hen og det mener jeg jo klart er en fejl, så jeg planlægger at introducere og håber så på, at det kan blive en livslang kærlighed, som ligner min.

Jeg snupper sikkert strikketøjet med on-the-side, for jeg mangler ikke mange pinde på mit Snowflake, før det kan lukkes af og siden forsøges reddet med en vask og en alvorlig og velment opspænding med et tusindtal nåle og en formaning om, at det oprindeligt har givet indtryk af at være smukt. Bagefter er der plads til nye idéer og de står allerede i kø, så jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide

12 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. februar 2013 at 11:49

  Jeg fik den dejligste dag i to skønne kvinders selskab i går. De er begge rigtig gode kolleger, så jeg elsker, at vi kan mødes over andet end bare arbejde. 

  My er gravid og jeg fik det store privilegium, at jeg fik opgaven med at fotografere hende med den smukke mave. Hun er så utrolig smuk og som gravid er hun helt magisk. Dejlige, dejlige billeder jeg drog hjem med og så endda oven i fyldt op med hyggelige timer i det gode selskab :-)

 • Avatar
  Svar
  Heidi Nordahl
  21. februar 2013 at 10:36

  Blot tak for dine dejlige skriverier – tanker og alt det du har lyst til at dele med os. Du gør mig glad og ret følsom visse dage. Idag får jeg besøg af 3 skønne unger og deres fantastiske forældre – det giver den gode flagrende fornemmelse i maven – godt man stadig kan føle denne sommerfuglefornemmelse. Jeg leger og læser hver eneste dag. John Irving venter på reolen – snart bliver det hans tur. Jeg ønsker dig en dejlig dejlig torsdag.

 • Avatar
  Svar
  Gitte K
  20. februar 2013 at 22:06

  Håber at de tager godt imod John Irving, holder helt utrolig meget af ham, så meget at jeg får efterhånden nogle år siden skrev 3. årsopgave om ham på gymnasiet, han var også en af hoved årsagerne til at jeg senere valgte at læse engelsk på universitetet. Jeg holder lige så meget af ham som jeg holder af Isabella Allende og Karen Blixen, der ikke noget som en god fortælling.

 • Avatar
  Svar
  yt
  20. februar 2013 at 15:37

  Håber det er Ella du skal besøge så vi kan høre at der er liv i Ella inu.
  God dag, Yt

 • Avatar
  Svar
  Anette Lyskjær
  20. februar 2013 at 12:24

  Onsdage kan heldigvis også være venlige. Især når man har lagt en god plan.
  Din hedder frokostaftale, hygge, bøger og strik. Min plan er værksted, god musik, maleklatter og besøg af en meget ung herre. 
  Åh ja, onsdagen er imødekommende og lige midt imellem.
  Må din gøre dig glad.

 • Avatar
  Svar
  Nola
  20. februar 2013 at 10:19

  Uhm, lyder som en onsdag skal være…. tid, forventningens glæde, snak i dejligt selskab… og i baghovedet en påmindelse om at imorgen også er fri. 
  Rigtig god dag og nyd den fuldt ud!!

 • Avatar
  Svar
  Mia Folkmann
  20. februar 2013 at 10:03

  Ja, John Irving er god – det er længe siden, jeg har læst bøgerne, men de står på hylden og minder om gode læsestunder. Jeg håber, at du får en dejlig fridags-onsdag… :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   20. februar 2013 at 10:18

   Det er det samme her, Mia. De står på hylden og minder om… og nu håber jeg, at de kan vække glæde et andet sted også :-)

   Jeg er så heldig, at jeg holder ferie i denne uge :-)

 • Avatar
  Svar
  Rikkeprikke
  20. februar 2013 at 09:59

  God tur og god onsdag :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   20. februar 2013 at 10:16

   Tusinde tak og i lige måde med onsdagen :-)

 • Avatar
  Svar
  Letten
  20. februar 2013 at 09:35

  Det der med ideerne, der kender jeg godt.
  Nogle gange blir de til virkelighed, og andre gange ikke.
  Under alle omstændigheder er det enormt spændende at se hvad det altsammen blir til.
  God onsdag fra en solskinsø der lige nu er dækket af et tykt lag sne.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   20. februar 2013 at 10:16

   Det er ikke altid at ideer skal blive virkelighed :-)

   Ja, sne! Jeg hørte det i morges og undrede mig, for her er ikke skyggen af sne mere og så er I pakket ind i det og får mere i dag? :-)

  Byd gerne ind