12

Kom an onsdag, for jeg er klar til at brydes

Onsdag. Kaffen smager mere end almindeligt godt denne morgen. Jeg nyder, at lyset har fundet vej, mens jeg husker, at der ligger en dejlig aftale forude. Jeg skal have pakket. Ikke til langt ophold, men til aflevering. Der er strik og bøger, som skal skifte hænder. Jeg glæder mig.

Der er hyggesnak, frokost og te. Der er udveksling af nyt og der er snak om alt mellem himmel og jord. Det er alt for længe siden sidst.

Morgenkaffen

Jeg skal have fundet et par romaner frem, som kan underholde mere end en enkelt time. Jeg har en god ide om, hvad jeg vil tage med. John Irving er ny, hvor jeg skal hen og det mener jeg jo klart er en fejl, så jeg planlægger at introducere og håber så på, at det kan blive en livslang kærlighed, som ligner min.

Jeg snupper sikkert strikketøjet med on-the-side, for jeg mangler ikke mange pinde på mit Snowflake, før det kan lukkes af og siden forsøges reddet med en vask og en alvorlig og velment opspænding med et tusindtal nåle og en formaning om, at det oprindeligt har givet indtryk af at være smukt. Bagefter er der plads til nye idéer og de står allerede i kø, så jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide