10

Mon der findes kurser i at forlænge ferier, for min forsvinder da med lynets hast

Egentlig skulle jeg forlængst være i gang med et projekt, som jeg naturligvis har lokket andre med på. En strikkeidé, som Lone med entusiasme kastede sig over allerede i går. I dag gik Kirsten hjem med samme idé og materialer til den under armen. Hun går sikkert også i gang lige straks. Så mangler vi bare mig og jeg har da strikket lidt prøver.

– og drukket kaffe. Og …

Idé

Så skulle jeg lige spise frokost. Bagefter skulle jeg snakke med Oline. Så kom der fristelser forbi og det endte med, at jeg surfede og forbrød mig mod feriebudgettet på den tyske Amazon. Det rakte ikke. Så snakkede jeg en del med chefen. For og imod. Nye varer og skulle gamle ud eller var vi bare ude i en udvidelse. Måske.

Idé

Så var jeg ligesom sporet ind på strik og så endte jeg med at investere i tre nye strikkebøger. Alt i verdensfirmaets interesse, skulle jeg mene.

Nu venter Oline igen på, at jeg har tid til at gå med ind og sætte wallstickers op og selvfølgelig har jeg tid til det.

Det der strik-værk har jeg jo folk til. Som om … og strikkepindene venter lige bagefter. Jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide