19

Udspænding eller hvordan min krop bare slet ikke er samarbejdsvillig når det kommer til den slags

Dagen er startet langsomt med små praktiske gøremål; en musefælde, der skulle tømmes, en hund, der skulle luftes og en opvaskemaskine, der skulle tømmes og fyldes igen. Bagefter var det tid til at hæfte ender og skylle op. Til sidst kom arbejdet med at spænde op til tørring og ærlig talt, så er det ikke min yndlingsbeskæftigelse.

Snowflake

Snowflake fra Brooklyn Tweed. Du kan faktisk ane det halve snefnug, der er alt, hvad der optræder af den slags på tørklædet/sjalet.

I dag drillede det, så jeg nær opgav. Måske var det garnvalget i kombination med mit sisaltæppe. Det er strikket i to tråde Blackhill Superfine Alpaca. Tæppet plejer at fungere optimalt til opspænding, fordi materialet arbejder sammen med mig om at finde en fast, smuk form på strik. Tingene kan ikke flyttes sig, når de lægges på tæppet, men i dag gjorde det bare arbejdet med Snowflake til en frustrerende oplevelse.

Snowflake

Til sidst lykkedes det. Nu mangler vi bare, at jeg finder den gamle form igen, for lige nu gør både ryg og knæ ondt efter en times tid på gulvet. Jeg tror resultatet bliver det hele værd. Det bliver let som et snefnug, det smukke Snowflake.

Du vil sikkert også kunne lide