11

Tilpas krøllet

Så er ferien forbi. Hverdagen er ankommet og jeg er klar. Jeg er heldig, for jeg møder sent. Jeg har god tid til at få verden til at vende rigtigt og der er brug for det denne morgen, for jeg har sovet ualmindelig ringe natten til i dag. Jeg har været vågen et utal af gange og sidst var ved fem-tiden. Siden har jeg ikke sovet.

Det vil hævne sig senere, er jeg sikker på. Lige nu går det an. Jeg kører på kaffe.

Klar til hverdagen

Også min telefon gør klar til hverdagen. Opdateringen gik for øvrigt godt ;-)

Mit hår kører vist også på kaffe. I hvert fald er det gået amok i krøller, jeg ikke anede, at jeg havde. Det er fuldstændig ustyrligt efter den sidste klipning. Jeg har krøller, så håret står i et krus omkring ansigtet. Jeg spænder det fast i hjelm-frisure, når jeg forlader hjemmet. Måske overdriver jeg en smule, men ikke meget, for det er altså helt anarkistisk og jeg har da sjældent oplevet noget lignende, men det er i orden med mig. Jeg har bestilt tæmmere lige her og det skal nok gøre en forskel. Det plejer det.

Må din mandag blive lige akkurat tilpas krøllet :-)

Du vil sikkert også kunne lide