16

Glade timer og nyt legetøj

I går var den dejligste dag. Sådan en dag, som jeg gerne bestiller flere af. En dag, hvor jeg nåede en masse ting, inden jeg allerede lige over middag landede ved bordet i køkkenet og sank ned i det dejligste selskab. Snakken gik nemt og ind imellem lænede jeg mig tilbage og lod mig bare pakke ind i lyden af kvindestemmer. Jeg hyggede mig sådan, for jeg elsker, når kvinder kan dele og grine og snakke og pludre og være uartige og …

Så kom pakkeposten. Lige midt i fastelavnsbollerne. Han havde spændende nyt med fra oversøiske forbindelser. Nu er der legetøj, der skal testes og anmeldes. Jeg glæder mig sådan til det også.

ChiaoGoo

Kirsten, Kenneths nye, superkompetente og idérige medarbejder, er afhængig af ChiaoGoo og vi er åbne overfor nyt kvalitets- og præcisionsværktøj, så der er spændende nyheder på vej til hylderne i Garnudsalg.

I dag er arbejdsdag, så der går nogle timer endnu, inden jeg kan fordybe mig, men så skal strikkepindene også motioneres og der skal leges med både bambus og poleret, børstet stål. Jeg glæder mig, for jeg elsker altså nyt lege-/værktøj. Højt!

Må din torsdag flyve af sted :-)

Du vil sikkert også kunne lide