48

Grantræet eller Regnbuen eller …

Måske du husker, at jeg var i gang med en lille regnbue-remse forleden? Det var starten på en poncho; Grantræet af Marianne Isager.

Engang strikkede jeg en til mig selv. På gehør og overmod. Det gik ret godt, så den kunne jo være sluttet der, men nu fik jeg altså forkøbt mig på en stor stak strikkebøger forleden, hvor Snedronningen og andre strikkede historier var en af dem. Deri er Grantræet og så var det jo, at jeg tænkte, at det kunne være sjovt at strikke en original og samtidig få fingre i det, der oprindeligt var tænkt i den forbindelse.

Grantræet af Marianne Isager

Det var nu slet ikke så forskelligt fra det, jeg havde improviseret. Faktisk temmelig lig det, jeg dengang opfandt og akkurat lige så sjovt at strikke denne gang. Jeg synes, at den kan anbefales :-)

Fakta:

Idéforlæg: Grantræet  fra Snedronningen af Marianne Isager

Grantræet

Garn:  Blackhill Superfine Alpaca fra Garnudsalg i farve 40 i skøn forening med Blackhill Højlandsuld mestendels i farven Rullesten og suppleret med små rester. OBS! De farvede graner er for øvrigt udelukkende strikket i højlandsulden og er altså uden alpaca :-)

Pind:  3½ – AddiClick hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: I alt 217 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Modiciferet en smule. Jeg ville gerne sprælle lidt mere end Marianne, så jeg lavede en regnbuefarvet remse forneden på ponchoen. Måske knap så meget gran, men så meget mere sjov – og det kan jeg lide :-)

Pris ialt: Cirka 134,50 kr

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide