11

Hov for søren, hvor den søndag smuttede i en fart da!

I går endte med en gæst ved bordet i køkkenet. Vi drak te, strikkede og snakkede eftermiddagen mørk. Så spiste vi og så var den søndag ligesom for nedadgående. I hvert fald solen. Sofaen var stadig imødekommende og til at slå en handel af med, så her endte jeg.

Jeg endte i grønt

Jeg endte med grønt i går. Det kan nu også blive godt, tror jeg. En ryg næsten færdig. To forstykker og to ærmer forude. Det går forrygende på de nye strikkepinde.

I dag er mandag med frostbidte plæner, hvide bilruder og udsigt til skraber og handsker. Det er også mandag med indlagt glæde og fornøjelse. Det er mandag på to-tolke-opgave og derfor mandag med dejlig kollega. Mandag med milde mennesker. Mandag med morsomheder og mandag med masser af potentiale for en dejlig dag, så jeg giver mandag en chance.

Må din mandag blive mild, morsom og rig på smil og hverdagshopla.

Du vil sikkert også kunne lide