10

Jeg glæder mig til te, film og frit valg

Vi trak energi ud af søndagen. Vi forsøgte i hvert fald. I godt selskab og med en stadig influenzaramt Oline, sad vi sofaen flad og nød, at solen tittede frem i små, korte øjeblikke. Vi skulle være klar til den nye uge og hverdagene, så der skulle lades op.

Vi ville se film og fandt Eat Pray Love på Netflix. Jeg var i gang med et lille stykke strik, som optog mig. Jeg lavede konstant fejl, fordi jeg var ukoncentreret, så jeg måtte vælge. Enten så jeg film eller strikkede. Jeg strikkede. Jeg fandt ro i at vide, at filmen altid kan genses og jeg fandt vej ned gennem mønstret uden svinkeærinder, men målrettet og med succes. Filmen lyttede jeg til i baggrunden, men der er potentiale for et gensyn, for jeg så faktisk ikke meget af den.

Jeg ønsker mig tid og ro til at fordybe mig i en serie. Jeg vil gerne have roen til at sidde og strikke, mens jeg enten lytter til eller ser den gode historie. Til det formål er iPad’en genial. Den får plads foran mig på langbordet, jeg brygger en kop te og så kigger jeg måske lige i kagedåsen, for at se, om den gemmer på en rest…

Muffins

Søndags-ganerne blev nemlig forkælet med banan-muffins med para-nødder, kokos og chokolade. De blev lavet lidt på slump, så jeg er ikke i stand til at give dig en opskrift. Ingredienserne var traditionelle og fyldet/smagsgiverne var de ovenfor beskrevne og en god sjat vanilje-pasta.

Mandag er godt i gang. Solen skinner. Der er ikke meget at være ked af.

Du vil sikkert også kunne lide