14

Nogen gange er man bare svineheldig!

Vi arbejder seriøst og koncentreret her på kontoret, hvor jeg sidder, men der er altså bare lige det ved det, at Kenneth bliver halvtreds i morgen og jeg stadig ikke har nogen gave til ham. Eller havde, for nu har jeg…

Ben Harper i Cognac

Den ligger i en plastiklomme og gør ikke meget væsen af sig, men jeg véd, at den gør ham glad. Også på trods af, at der er lidt ventetid. Eller meget. Flere måneder faktisk!

Ben Harper i Cognac

Kenneth elsker Ben Harper. Ben Harper spiller på Blues Festival i Cognac denne sommer. Det passer perfekt med sommerferien og geografisk er vi på den grønne gren. Stedet er fedt. Grønne, smukke omgivelser og herlig stemning i en varm sommernat er ikke nogen skidt ramme for en fødselsdagsgave, så jeg tror, at jeg har ramt rigtigt.

Jeg glæder mig til at give ham billetterne. Og et kys. Eller to.

Du vil sikkert også kunne lide