15

Happy Kylling!

Fra klokken 10 og frem til for et øjeblik siden har jeg været engageret i nabobiksen. Det gi’r ondt i fødderne, skal jeg hilse og sige. Jeg er det nemmeste bytte nord for Antarktis, for jeg kan simpelthen ikke flytte mig med andet end sneglefart. Jeg skal vist kravle, tror jeg.

Til gengæld for ondt i fødderne, har vi fået skudt påsken i gang i selskab med verdens bedste personale, Lisette og Kirsten – og Lærke, som er medhjælper, når alting brænder på – og verdens bedste kunder. Sikke sjov vi har haft og sikke hyggeligt det har været. Der var endda tid til en kort frokostpause med gode sandwich og så var der påskeæg fra chefen. Den slags kan vi lide, selvom jeg måtte tigge mig til mit ;-)

Påsken er skudt i gang. Jeg kan lide, at det er sådan!

Happy Kylling!

Rigtig glædelig påskefri til dig. Jeg håber, at du skal tilbringe påsken i det, der for dig er verdens bedste selskab :-)

Du vil sikkert også kunne lide