7

Afslapningsdaselangfredag, jeg er klar!

Langfredag må gerne være lang. Rigtig lang. Så lang, at jeg når alt det, jeg gerne vil nå. Ikke at det er meget, men mere af ingenting er godt til at restituere på, kan jeg mærke. Kræfterne rækker efter dage med sygdom, men heller ikke mere og i går havde jeg vist et lille overforbrug, så jeg tror dagsformen skal respekteres og det betyder, at jeg ikke skal lave ret meget ud over et bad, lidt frokost og meget mere strik og hygge.

Jeg skal først i monteringshjørnet, for den lille, syregule Dordogne-Cardigan er klar til sammensyning.

Færdig om et øjeblik

Den bliver let som en fjer og helt klart en gentagelse værd. Jeg er vild med, at den er så let og alligevel lun på den helt rigtige måde. Det er nu også min yndlingskombination med sådan en tråd Blackhill Højlandsuld og en tråd Kid Mohair Silk.

Når jeg er færdig med den, skal jeg servere lidt mere fakta, men der er ikke brugt mange gram garn, kan jeg godt allerede afsløre.

Du vil sikkert også kunne lide