5

Så du røgen?

Jeg serverede brunch. Sådan helt klassisk med gode kålpølser, bacon, krydrede, stegte tomater og en ordentlig skudefuld scrambled eggs.

Der gik ikke mange minutter fra, jeg kaldte til skafning og til tomme fade. Det var noget der duede på sådan en doven langfredag, skal jeg love for og jeg er ikke tilbøjelig til at være uenig. Det faldt også godt på plads i min mave.

Brunch

Der var også frugt, som pudsigt nok kunne bæres næsten urørt ud igen, nybagte og rygende varme croissanterog citron/-lemonmuffins fra gårsdagens sød/sure udskejelser.

Siden og ind imellem har jeg rørt mig ganske lidt. Jeg har fået påskebad og jeg har vasket fire maskiner tøj. Jeg har lagt lige så mange maskiner tøj sammen. Jeg har foldet og lagt i sirlige bunker. Bagefter har jeg parret rundt regnet trehundrede strømper. Jeg har skrubbet og pletfjernet. Jeg har grinet. Jeg har lyttet til en god historier og jeg har slået op til et nyt strikketøj.

Nu mangler vi bare at montere de dovne ben og finde ind i sofaen, for Kenneth har købt De Urørlige og selvom jeg har set den, kan jeg sagtens tåle et gensyn sammen med dem, jeg elsker. Langfredag bekommer mig vel. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide