5

Den sidste i denne omgang eller hvordan Yazoo gør alting mere tilforladeligt

Nogen fridage er bedre end andre. Jeg er ved at være helt rask igen. Hosten er næsten væk. Det er sidste fridag i denne omgang, så den skal nydes med ekstra omhu. Jeg er i gang. Er du?

Blonder

Strikketøjet motioneres og jeg hygger mig stort. Kaffen er varm, selskabet perfekt. Man kan ikke bruge sin sidste fridag meget bedre, end jeg allerede er i gang med.

I morgen venter hverdagen. Jeg er vist klar. Det er rart, når det er sådan, men inden jeg melder helt klar, er der en række praktiske opgaver, som skal klares. Jeg har en stak skørter, som trænger til en omgang vand og sæbe, ligesom jeg har en stak strygeklare gevandter. Der findes ingen i min husholdning, som er sådan sindsyg optaget af at stryge, så det ender nok med, at jeg selv må i gang på trods af min antipati mod netop det hverv. Kun to ting gør det til udholdelig beskæftigelse. Jeg kan drikke i spandevis af kaffe og så er det tilladt at danse til gammel 80’er-pop imens.

Mon jeg lige skulle finde musikken frem? Jeg tror det næsten.

Du vil sikkert også kunne lide