8

Tyskland tur/retur

Mens du forhåbentlig har hygget hjemme, er jeg stået tidligt op. Klokken ni blev vi alle hentet af Lone og så gik turen sydover. Vi havde Oskar med på bagsædet, for han skal ikke være alene hjemme, mens han stadig har sår, så han fik hæderspladsen eller smørhullet på bagsædet, hvor han havde dejligt udsyn og masser af kæl og klap.

Vi endte lige syd for grænsen. Det tog kun to gode timer med Kenneth ved rattet. Først nægtede vi Scandinavia Park. Så kapitulerede vi. Det var skam fint nok, for vi skulle bare lige …

Scandinavian Park

Solen skinnede smukt. Faktisk har der jo været skønt vejr i hele Jylland i dag. Vi har nået at se det hele omtrent.

Vi handlede. Nogle mere end andre. Ikke stort og ikke voldsomt, men lidt af de gode ting, som kan forsøde tilværelsen, når gråvejret banker på. Bagefter vendte vi snuden hjemefter, men ikke uden Oskar fik niflet og efterladt lidt af sig selv på imponerende mange hjørner.

Vi ville holde ind til frokost på vej hjem og sådan gik det da også, men vi nåede godt nok langt, inden chefen lettede foden på speederen. Til gengæld for udholdenhed fik vi en dejlig, sen frokost på et af de hyggeligste steder, jeg kender.

Tophuset

Vi gjorde holdt i Rebild og smuttede indenom Tophuset. Her var plads og vi kunne lige nå frokosten, inden de lukkede. Den sene frokost, men sådan en holder længe og så er der jo dømt friaften hvad angår aftensmad, for ingen kan vist klemme noget ned nu.

Frokost

Vi fik bestilt og mens vi ventede, gættede vi mennesker. Vi er for unge. Kenneth og jeg er svært tilpas med at komme et sted, hvor det er tilfældet, men lige her er selv vi vårharer og vi kendte ikke halvdelen af de afbillede…

Fotos

– men nogle af dem er alligevel ikoner, som vi alle genkendte.

Præsident Nixon

Her er f.eks. Nixon, som holdt tale i Rebild Bakker i 1962. Kenneth og jeg var ikke født endnu, da han holdt den tale, men vi husker ham begge fra vores tidlige barndom. Han gjorde sig jo en smule bemærket.

Æggekage

Nogen spiste den berømte æggekage, som i hvert fald ikke mangler bacon og for øvrigt er den stegt til perfektion og smager, så man meget hurtigt er mæt og tilfreds.

Bøf med spejlæg

Andre spiste bøf med spejlæg. To dejlige bøffer med skysovs og sprøde og smørstegte æg gjorde glade maver og bagefter var der kun tilbage at betale og finde vej til bilen.

De sidste kilometer blev tilbagelagt på rekordtid og nu er det vist tid til at lade sofaen omslutte trætte legemer, inden de igen kaster sig ud i hverdagen med aldrig svigtende dødsforagt. Vi er klar. Tror vi :-)

Du vil sikkert også kunne lide