6

Her sker ikke en skid …

Nogen dage er mere begivenhedsrige end andre. Der findes også de dage, hvor man er travlt optaget i mange timer og alligevel ikke rigtig har noget konkret til at dokumentere indsatsen. I dag er sådan en dag for os herhjemme.

Det kunne have været rart, hvis vi kunne fremvise et renskuret hjem, tomme vasketøjskurve og nybadede kroppe. Det kunne føles skønt, hvis vi kunne vise dig, at vi nu havde fjernet den gamle terrasse, så her var klart til den nye, der skal til. Det havde været fedt, hvis jeg kunne præstere en færdigstrikket trøje til Oline.

Ingen af delene er virkelighed, men det er ikke fordi vi har dovnet. Vi har bare været beskæftiget med en af de der ting, som tager vældig meget tid, men ikke rigtigt udmønter sig i noget umiddelbart synligt resultat.

Her sker ikke en skid

På sigt skulle vi gerne se forandring og resultat, men lige nu har vi bare brugt timer med næsen begravet bag et par computerskærme. De har det med at sluge tid, uden man registrerer det. Det var først da Oline kom ind og proklamerede, at nu havde hun altså ryddet op og gjort rent inde hos sig selv, at jeg huskede, at jeg vist var i gang med noget oppe ved opvaskemaskinen, da Kenneth tidligere spurgte, om jeg ikke lige kunne …

Du vil sikkert også kunne lide