23

Det skal være skidt…

– før det bliver godt, siger de kloge og jeg håber, at de har ret, for sådan her ser der ud, hvor mit uderum, min elskede terrasse, lå indtil for ikke mange timer siden. Den trængte til en udskiftning og jeg benyttede mig af, at der var engageret stor maskine ovre i den anden ende af matriklen. Kan du fjerne min gamle terrasse, så jeg kan bygge en ny, spurgte jeg og det kunne han. Skal jeg love for…

Det var engang min terrasse

Nu ligner hele min have efterhånden en ulykke, men de siger jo, at det skal være skidt…

Kan du huske, hvor dejlig min have var? Jeg kan godt. Jeg tænker hele tiden på, at alt det skønne i haven, er vores fortjeneste. Der var intet andet end en stor græsplæne omkranset af ubestemmeligt krat, da vi flyttede ind. Siden brugte vi tid på at etablere køkkenhave, hække og små rum, terrasse og staudebed, havegange med knækfliser og væksthus. Det kan vi da gøre igen. Jo, vi kan!

Billede 187

Billede 244

Billede 318

Billede 329

Haveliv

Billede 356

Billede 375

Haveliv

Vi skal jo bare i gang med alt det sjove om et øjeblik. Nedrivning og oprydning er jo gjort og selvom dette var den dejligste og hyggeligste plet på jorden, så har vi allerede lavet tegningerne til en anden plet – akkurat lige så skøn og dejlig, er jeg sikker på :-)

Du vil sikkert også kunne lide