12

Skal man nu også til at tænke?

Det passer bedst med resten af ugens opgaver, at det er fredag, vi placerer mig på kontoret. Så sidder jeg lige her og arbejder med forskellige grafisk relaterede opgaver. Det hygger jeg mig stort med. Jeg er heldig, at jeg har en stilling, som er en kombination af nogle af mine yndlingsbeskæftigelser. Nu mangler vi bare, at vi får skruet lidt strik med ind i jobbeskrivelsen også ;-)

På kontoret

Jeg har mange opgaver. Èn af dem er for øjeblikket, at jeg hver uge skal udfylde et skema, hvor jeg skal angive eventuelle smerter i bevægeapparatet. Jeg skal graduere og placere. Det er forstemmende læsning, men det er også en fin anledning til at mærke efter og rent faktisk forstå, hvad jobbet som tegnsprogstolk har gjort ved mig.

Jeg har ondt hver eneste dag. Altid. Konstant. Graden kan variere, men siden jeg startede på at notere ned hvor og hvor meget, har jeg ikke befundet mig under midterlinjen på skalaen. Jeg ligger konstant oppe i toppen. Jeg har opdaget, at det er hverdag. Jeg tænker end ikke over det. Jeg tager ikke smertestillende for det. Jeg negligerer og ignorerer, fordi jeg ikke lige orker at tænke for meget over det.

Måske skal jeg begynde at gøre det.

Det bliver ikke i dag. Det er nemlig fredag og den bliver ikke mindre yndlingsdag bare fordi himlen er grå.

Må din fredag blive forrygende fantastisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide