14

Stik mig en citron eller hvordan dygtige Lærke sender mig til pause

Jeg har svunget støvsugeren. De værste rester af mudrede sko og støvler er slettet. Jeg er lige ved at være der, hvor jeg kan kalde det weekend. Det er dejligt. Så må jeg strikke.

I går blev jeg fristet af Lærkes smukke maskemarkører. Lærke er datter af Kirsten, som arbejder hos Kenneth. Lærke er også meget interesseret i fibre og garn, men hun strikker ikke. Hun spinder. Hun er et naturtalent. Hun spinder simpelthen det smukkeste garn. Hun er kun fjorten. Hun bliver hamrende god en dag om ikke ret lang tid, for hun har kun spundet i kort tid og det er allerede så sikkert hun gør det.

Nu har hun så fået sig en lille nebengeschäft, hvor hun laver maskemarkører.

Maskemarkører

I går fik hun lov til at sætte sin lille markør-bod op inde hos Kenneth, så de, der kom forbi, kunne lade sig friste. Jeg tror, at det gik udmærket med salget. I hvert fald gjorde jeg et godt indhug i dem. Mon ikke jeg skulle få dem motioneret? Jeg tror det og det endda i rent hus. Så fås den slags vist ikke bedre :-)

Du vil sikkert også kunne lide