7

Sød afslutning på uge femten

Søndag blev dagen, hvor vi fik styr på planen for ny terrasse. Nu er aftalen om hvor og hvordan på plads. Terrassen er kun en lille del af det uderum, vi er i gang med at etablere, men den er en start og den absolut vigtigste, fordi den vil give os muligheden for at komme ud og nyde det forår, der forhåbentlig venter lige om hjørnet.

Vi har ingen græsplæne at sidde på. Vi har en pløjemark, som først skal fræses og jævnes og siden beriges med græs. Ting tager tid. Terrassen bliver vores redning. Trædækket vil give plads til, at vi lever livet udenfor.

Det skulle være så sundt at sidde og se græsset gro og det bliver der jo god mulighed for dette forår. Vi er i grunden så heldige ;-)

Søndagspavlova

Søndag blev også tid til en masse praktisk og allerbedst tid til Pavlovaen med jordbær. Det tager ingen tid at lave festfyrværkeriet her og jeg kender ingen, som ikke bryder sig om smagen. Selv Oline, som ikke bryder sig om marengs, er solgt, men gemmes kan skidtet ikke. Det skal spises igennem og det er der medlemmer af min familie, som ikke er utilfredse med.

I går måtte de dele med Lone, som indtog pladsen ved siden af mig i sofaen. Her vendte vi verden, strikkede og grinede godt og grundigt. Efter sådan en søndag er man jo helt klar til at tage hul på mandagen. Jeg er i hvert fald!

Må din mandag blive et fornøjeligt bekendtskab :-)

Du vil sikkert også kunne lide