7

Se, det varer altså ikke længe nu og jeg er helt klar!

Himlen er grå denne morgen. Der er ingen regn, men der er – hvis jeg skal være helt tro mod sandheden – heller ikke udsigten til sol. Til gengæld er der arbejdet igennem i går og derfor sirligt og ordentligt nogen af de steder, hvor der trængte. Det er også en slags sol og se så lige kastanjen i gårsdagens lys…

Kastanjen

Det er da lige før. Om kun et øjeblik folder alting sig ud og foråret melder for alvor sin ankomst.

Inden det sker har jeg en sjov, omskiftelig arbejdsdag liggende foran mig. Der er gode, spændende og sjove opgaver og der er også en køretur ned gennem en lille del af Himmerland. Der arbejdes i markerne og lærken synger derude. Tegn på forår og fornyet livskraft er der allevegne. Man skal bare holde øjnene åbne og orke, for skal jeg være helt ærlig, har det vist været den længste vinter i mands minde, jeg lige har været igennem.

Måske har du det slet ikke sådan, men mine energireserver er i bund og de trænger til en opfyldning. Jeg kan mærke, at der render plus på kontoen i disse dage og det gør godt.

Må din mandag blive en plusdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide