17

Peasy eller hvordan jeg ind imellem overraskes og belønnes af egen udholdenhed

Godmorgen verden, siger jeg så. Jeg har sovet længe. Ualmindeligt længe, men en god cocktail af smertestillende og muskelafslappende i kombination med en sen sengetid har givet mig sovehjerte. Jeg var vågen klokken seks, men undlod at stå op. I stedet faldt jeg i søvn igen. Jeg har sikkert trængt.

Morgenglæden vækkes i samme øjeblik, som mine øjne møder Peasy. Den blev færdig i går og er vasket og skal nu bare tørre, så den kan tages i brug.

Peasy

Foto: Peasy strikket i en tråd Blackhill Højlandsuld og en tråd Blackhill Baby Alpaca. 

Ind imellem overraskes jeg af egen udholdenhed, for lige så utålmodig og let afledelig jeg er, lige så vedholdende er jeg, når jeg beslutter, at sådan er det.

Gid jeg kunne overføre den slags til alle de gode vaner, jeg gerne vil have indført, men sådan hænger min verden tilsyneladende ikke sammen, for jeg spiser stadig ikke meget frugt og drikker stadig ikke vand til alle måltider. Til gengæld strikker jeg og det er nu også meget værd for mit indre kompas.

Du vil sikkert også kunne lide