8

Højhastighedstog stopper jo heller ikke hele tiden, vel?

Oline kom fint igennem endnu en marathon af eksaminer. Hun kom hjem og var okay omkring de tre stykker, der havde været i går, så vi var glade og trætte allesammen, for vi har hver især alt for meget at se til i disse dage. Det gør ingenting, men ind imellem render livet af med os. Så er det, at vi synker  ned i sofaen og sidder tæt, snakker om alt og ingenting og spiser hjemmelavede burgere, fordi Kenneths bare er de bedste af den slags!

Blyant

 

Denne morgen drikker jeg kaffe, inden jeg snart skal ud af døren. Det småregner. Der dufter vidunderligt, da jeg er ude med Oskar. Jeg drikker duften af forår og elsker, at den er her. Jeg nyder stilheden og glæder mig allerede til, at arbejdsdagen slutter. Det sker sjældent, at jeg ikke bare er til stede i nu’et, men denne morgen kan jeg mærke, at det vil gøre godt med et strikketøj og stilhed bare en times tid senere på dagen. Oline skal til endnu en eksamen i dag. Hun har travlt. Hendes far har travlt. Jeg brænder lys i begge ender. Godt jeg ved, hvornår jeg kan puste i hvert fald den ene ende ud :-)

Må din dag indeholde tilstrækkeligt mange ender ;-)

Du vil sikkert også kunne lide